&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Què és?

L’Ajuntament de Sabadell, el Consell Intersectorial d’Empresaris de Sabadell i Comarca (CIESC), Petita i Mitja Empresa de Catalunya (PIMEC), Cambra de Comerç de Sabadell, Comissions  Obreres de Catalunya (CCOO) i Unió General de Treballadors (UGT) han segellat  amb data del 15 de juny de 2021 una declaració conjunta per a la creació de la Taula per al Desenvolupament Econòmic i la Competitivitat de Sabadell. L’aliança pretén rellançar el dinamisme socioeconòmic i la promoció dels actius i potencialitats de la ciutat per mitjà d’una eina estable de diàleg i col·laboració publico-privada.

Aquesta Taula té com a llavor el pla de reactivació econòmica que l’Ajuntament de Sabadell ha posat en marxa per fer front a les conseqüències econòmiques i socials provocades per la COVID-19. A banda de tractar mesures puntuals i conjunturals s’ha valorat necessari constituir un òrgan estable per avançar i compartir entre l’Ajuntament i els agents socioeconòmics locals l’estratègia a seguir per la ciutat a mig i llarg termini per afrontar en la millor de les condicions els reptes futurs en matèria econòmica i d’ocupació.

Les entitats i institucions implicades participaran en grups de treball aportant coneixement i visió critica i aspectes clau a millorar. Els àmbits de treball de la Taula per al Desenvolupament Econòmic i la Competitivitat de Sabadell seran la promoció de la ciutat i captació d’inversions, així com un pla d’internacionalització de la ciutat, un pla d’impuls a l’emprenedoria en activitats innovadores, com un hub d’innovació i de recerca vinculat al projecte Gran Via del Coneixement. Alhora es tractarà la modernització dels polígons i l’impuls de l’eficiència energètica a les empreses i polígons fomentant l’economia circular, així com la simplificació administrativa en els tràmits que afecten les activitats econòmiques industrials i comercials i l’impuls del comerç de proximitat. També la Taula abordarà l’impuls de llocs de treball de qualitat i la formació de professionals vinculada a les noves tecnologies i especialitzacions econòmiques.

MÉS INFORMACIÓ

Imprimeix Correu