Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Els butlletins electrònics del departament de Treball i Empresa de l'Ajuntament de Sabadell estan destinats a mantenir informada les persones i les empreses dels diferents serveis que donem, tant a l'edifici Vapor Llonch com al CF Molins i als Centres d'Empreses.

NOTA INFORMATIVA: Si ets empresa i vols rebre informació relacionada amb la teva activitat, introdueix el nom comercial al camp nom. Si ets persona autonòma introdueix el teu nom i posa entre parèntesi que ets autònom/a


Newsletters

Dades personals


  
  

Subscripció butlletins


Empreses / emprenedoria
   Esdeveniments per a empreses
   Esdeveniments per a persones emprenedores
   Persones emprenedores
   Serveis a les empreses | Consolida i fes créixer la teva empresa
   Serveis a les empreses | Recursos Humans
Persones usuàries
   Formació
   Ofertes de feina
rgfwsrrs


Condicions d'ús per als butlletins electrònics

BASE JURÍDICA DEL TRACTAMENT I INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE EL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

Base jurídica del tractament

El tractament és necessari per a l’execució d’un contracte i/o compliment d’una obligació legal (Article 6.1.b, i 6.1.c del RGPD 2016/679) i el compliment de la missió d’interès públic (Article 6.1.e. del RGPD 2016/679) per promoure i desenvolupar la política d’ocupació (Llei 13/2015, del 9 de juliol, d’ordenació del sistema d’ocupació i del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya)

Responsable del tractament

AJUNTAMENT DE SABADELL

Encarregat del tractament

PROMOCIÓ ECONÒMICA DE SABADELL, S.L.

Finalitat del tractament

Atendre el dret de les persones a comunicar-se amb l’Ajuntament de Sabadell i Promoció Econòmica de Sabadell SL

Gestionar la demanda i l’execució dels serveis, activitats i esdeveniments de promoció de l’ocupació i l’activitat econòmica, informar i fer comunicacions, fer estadístiques públiques i internes i enquestes. Aquests serveis inclouen activitats ocupacionals, d’intermediació i orientació laboral i accions formatives per a persones en recerca de feina i/o amb necessitats de formació i desenvolupament competencial, així com activitats adreçades a promocionar i donar suport a l’emprenedoria i l’activitat empresarial.

Promoció Econòmica de Sabadell SL farà ús de les dades personals, curriculars i professionals a efectes d'intermediació en el mercat laboral i podran ser comunicades a empreses i entitats interessades a oferir un lloc de treball o pràctiques laborals i/o formatives.

Exercici de drets de les persones interessades

D’accés, rectificació, supressió, limitació i d’oposició al tractament, presentant sol·licitud a Promoció Econòmica de Sabadell, SL, Ctra. de Barcelona, 208 bis, 08205 Sabadell o a la seu electrònica de l’Ajuntament de Sabadell (https://seu.sabadell.cat/opensiac/action/tramites?method=enter#l38)

Informació addicional ampliada a https://www.sabadell.cat/ca/PoliticaPrivacitat