&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

OBSERVATORI DE L'ECONOMIA LOCAL DE SABADELL

Instrument per a l'impuls del desenvolupament econòmic
Estudiem, analitzem i difonem la realitat socioeconòmica de la ciutat per ajudar a la presa de decisions.
 

Fa uns mesos explicàvem en aquest article publicat al Perfil de la Ciutat l’aparició d’un nou apartat a la web de l’INE anomenat Estadística Experimental, on es poden disposar dades a partir de noves fonts d’informació, mètodes estadístics, l’àmbit d’estudi o la forma de difondre els resultats.

Ara, en aquest article, parlarem de les dades de renda que es publiquen en aquest apartat i que ofereix informació d’un àmbit d’estudi poc freqüent: les seccions censals. És poc freqüent perquè l’estadística oficial, ja per si mateixa, ofereix informació limitada de l’àmbit local. Les dades a nivell de secció censal més habituals de trobar són les referides a població o resultats electorals, per exemple.

Segons les dades disponibles, la renda neta mitjana per persona a Sabadell l’any 2018 era de 13.046 €. Aquesta xifra és un 4,1% superior a l’obtinguda l’any 2017 i un 10,8% superior a la renda de 2015, primer any de la sèrie disponible.

En el següent mapa podem observar com es distribueix la renda neta mitjana per persona en les diferents seccions censals de Sabadell:

Infografies

Consulta en atractives imatges diferents indicadors, última hora d'atur i altres temàtiques com Joves, Dona i Mobilitat, etc.

Consultes i sol·licituds

 L'Observatori de l'Economia Local està disponible per qualsevol persona o entitat interessada en obtenir informació socioeconòmica de Sabadell 

Si vols obtenir informació socioeconòmica de Sabadell, podeu enviar un correu electrònic a oel@ajsabadell.cat

El Perfil de la Ciutat

El Perfil de la Ciutat

Bateria d'indicadors estadístics actualitzats anualment.

Visita el seu blog

Dades Obertes

Aquest servei reforça l'aposta per la transparència municipal i obre una porta a la innovació i creació de noves oportunitats de negoci.