&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Projectes de l'Àmbit

Consell de la Formació de la Formació Professional  i l’Ocupació de la Conca del Ripoll-Riera de Caldes

El Consell de la Formació Professional i l’Ocupació de la Conca del Ripoll - Riera de Caldes (CRiRC) és un espai supramunicipal i de col·laboració públic-privat. S’ha creat per donar resposta a la necessitat de promoció i divulgació de l’FP, el desenvolupament d’una estratègia local d’orientació i d’ocupació i la vinculació efectiva del sistema formatiu i el productiu.

3a edició MetallVallès

Els Ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Ripollet s’uneixen per desenvolupar la tercera edició del projecte MetallVallès amb el suport d’ASCAMM, Centre Metal·lúrgic, Eurecat, Federació Empresarial del Metall i PIMEC. Aquesta és una de les  iniciatives finançades per la Diputació de Barcelona dins el programa “Ocupació a la Indústria Local” per millorar la inserció laboral de persones en sectors industrials fortament consolidats dins d’un territori i donar suport a empreses amb perspectives de creixement i potencialment generadores d’ocupació de qualitat. El cas de MetallVallès s’ha centrat a promoure l’ocupació i la competitivitat de la indústria metal·lúrgica, atès el pes que aquest sector té en el territori. En aquesta tercera edició l’abast del projecte va més enllà dels quatre municipis executors de MetallVallès i s’estén al conjunt de les 14 ciutats que formen part de l’Estratègia Territorial de la Conca del Ripoll i la Riera de Caldes (CRiRC). La tercera edició de MetallVallès tindrà una durada de 2 anys 2018-2020.

ImprimeixCorreu