&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

INSCRIPCIÓ OBERTA: Vols formar-te i treballar? Et busquem a tu!

Si tens menys de 30 anys, tens ganes de formar-te i treballar i estàs empadronat als barris del Ripoll (Can Puiggener, Torrerromeu, Can Roqueta i Poblenou) o del Sud (Campoamor, Espronceda, Les Termes i Creu de Barberà), t'informem de la previsió de dos programes perquè et formis i treballis alhora. 

PROGRAMES PREVISTOS

Cases d'Oficis

Si tens entre 16 i 24 anys i t'has graduat en ESO, pots inscriure't en alguna de les nostres Cases d'Oficis que tenim previst desenvolupar properament. Les Cases d'Oficis tenen un 1 any de durada: 6 mesos de formació i 6 mesos de contracte laboral. Les Cases d'Oficis aprovades per part del Servei d'Ocupació de Catalunya són:

  • Atenció a la infància: aprendràs tot allò relacionat amb els nens
  • Videoproducció i cultura audiovisual: si t'apassiona el món audiovisual
Acció integrada

Si tens entre 16 i 29 anys, pots inscriure't en la nostra Acció Integrada que tenim previst desenvolupar properament. L'acció integrada aprovada pel Servei d'Ocupació de Catalunya és:

  • Dinamització esportiva: si gaudeixes conduint l'activitat esportiva
SESSIÓ INFORMATIVA

Si vols saber més de les Cases d'Oficis i de l'Acció Integrada pots participar a la sessió informativa  al Vapor Llonch del 14 de desembre a les 11h (Ctra de Barcelona, 208, bis Sabadell): 93 745 31 61

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de Suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: Projecte Treball de Barris.  

Imprimeix Correu