&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

INSCRIPCIÓ OBERTA: Jornades per a entitats dels barris del sud

Si ets una entitat de la Creu de Barberà, Les Termes, Espronceda o Campoamor et convidem a les jornades de trobada d'entitats del 15 i 20 de novembre. Des de l’Ajuntament de Sabadell per mitjà de Promoció Econòmica de Sabadell S.L. desenvolupem el programa Treball als Barris en l’àmbit del Ripoll i també a la zona Sud de la ciutat, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

QUÈ SÓN LES JORNADES DE PARTICIPACIÓ: TROBADES D’ENTITATS ASSOCIATIVES

Trobades per construir entre tots i totes un espai de participació i diàleg  sobre el barri.  Durant les trobades s’informarà de les actuacions en matèria d’ocupació (programes de qualificació professional, programes mixtos de formació i treball...) que es porten a terme al barri des de l’Ajuntament per mitjà de Promoció Econòmica de Sabadell S.L. en base a una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i que permeten que persones en atur veïnes de la zona es formin, treballin o millorin les seves possibilitats de trobar feina. Les trobades també permetran a les entitats tenir la paraula i expressar les seves idees i prioritats sobre el barri.

QUIN ÉS EL MARC D’AQUESTES TROBADES

Des de l’Ajuntament de Sabadell per mitjà de Promoció Econòmica de Sabadell S.L. desenvolupem el programa Treball als Barris en l’àmbit del Ripoll i també a la zona Sud de la ciutat, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

El SOC dóna suport de manera prioritària als barris i a les àrees urbanes que, per les seves característiques, requereixen d’una atenció especial de l’Administració per tal de millorar-les des del punt de vista ocupacional, social i econòmic, amb l’objectiu de contribuir a l’equilibri social i territorial del territori català.

TROBADA 15 DE NOVEMBRE. PRESENT, FUTUR, SERVEIS I VIDA AL SUD SABADELL

A qui s’adreça

Entitats associatives amb seu social i/o vinculació derivada de la seva activitat amb el Districte 6 de Sabadell. Àmbits temàtics principals de les entitats convocades a aquesta jornada: Gent Gran, Comercials, Empresarials i de Col·lectius, Salut, AMPA, Escoles Bressol i Ludoteques, Culturals, Esportives i Associació de Veïns.

TROBADA 20 DE NOVEMBRE. LA CONVIVÈNCIA AL SUD

A qui s’adreça

Entitats associatives amb seu social i/o vinculació derivada de la seva activitat amb el Districte 6 de Sabadell. Àmbits temàtics principals de les entitats convocades a aquesta jornada: Nouvinguts de diversos països de procedència, Culturals, de Cooperació, Esportives, Juvenils i Associacions de Veïns.

HORARI I LLOC DE LES TROBADES

15 i 20 de novembre de 16.40h a 18.50h a la Biblioteca del Sud (Passeig Almogàvers, 49).

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ

Per a més informació o per confirmar assistència cal trucar al 93 745 31 61 o adreçar un correu electrònic a gruana@ajsabadell.cat (Georgina Ruana).

Imprimeix Correu