&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Conèixer l'experiència SEFED, una injecció de motivació per a l'alumnat

El 18 de maig de 2023 l’alumnat del SEFED va rebre a l’aula la visita d’un grup d’exalumnes del programa, el qual va compartir la seva experiència per tal de transmetre el seu suport i motivació a l’alumnat de l’edició actual.

En la sessió van participar-hi 7 exalumnes, de 4 edicions diferents del programa SEFED. Va ser una sessió molt emotiva, alhora que enriquidora, ja que es van poder compartir experiències amb tots els alumnes alhora que engrescar-los per continuar el curs amb més il·lusió encara i amb molta energia positiva, amb l’objectiu molt clar un cop finalitzada la formació: la inserció laboral.

Moltes gràcies a tots i a totes!

QUÈ ÉS EL SEFED?

SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives) és un programa de Formació Ocupacional que té l’objectiu de formar persones en matèria d’Administració i Gestió d’Empreses i, més concretament, formar administratius/ves polivalents per a pimes. S'hi reprodueixen situacions reals de treball mitjançant la simulació d’empresa com a mètode d’aprenentatge, utilitzant eines i documents d’una empresa real. SEFED es caracteritza per la innovació, la transnacionalitat, la transparència, la qualitat i el treball en xarxa. Aquest programa té una alt nivell d’inserció laboral.

+INFO

Imprimeix Correu