&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Descobreix el Factor F: més formació, més opcions de feina!

Informa't de la nova oferta formativa de Cal Molins. Adreçada prioritàriament a persones en situació d'atur, t'oferim tant certificats de professionalitat com una formació modular, especialitzada i de més curta durada. 

Totes les formacions són gratuïtes. La selecció ja és oberta!

CERTIFICATS DE PROFESSIONALITAT

Aprèn a gestionar un sistema d'informació de mercats per elaborar un pla de màrqueting mix enfocat al nou entorn internacional o gestionar processos de negociació de compravenda internacional són algunes de les tasques que realitza un tècnic/a en comerç exterior. Si vols formar-te per poder dedicar-t'hi professionalment o tens experiència en el sector i vols reciclar-te, el Certificat de Professionalitat de Màrqueting i compravenda internacional és la teva millor opció.

Tens experiència en el sector de la restauració per no tens cap títol oficial? Vols treballar en aquest sector però no tens els coneixements necessaris? Ara tens la possibilitat de fer-ho!

El sector de la restauració necessita professionals qualificats per donar resposta a les demandes del servei. Aquesta formació et donarà els coneixements i la titulació que et cal per a fer-te un lloc en aquest sector i ascendir en la teva carrera professional.

T’apassiona el món del motor? T’interessa la reparació i el manteniment dels sistemes elèctrics i electrònics dels vehicles? Amb aquest Certificat de Professionalitat pots fer-te un lloc en aquest sector professional.

T’interessa el món de la ciberseguretat? Vols treballar com a tècnic/a de seguretat informàtica?

En aquest curs aprendràs a garantir la seguretat dels accessos i usos de la informació registrada en equips informàtics, així com del propi sistema, protegint-se dels possibles atacs, identificant vulnerabilitats i aplicant sistemes de xifrat a les comunicacions que es realitzin cap a l'exterior i a l'interior de l'organització.

FORMACIÓ MODULAR

  • Docència de la formació professional per l’ocupació: tardes de maig a setembre.

L’àmbit docent és una bona opció laboral per a professionals que volen reconduir la seva carrera o bé busquen compaginar l’exercici del seu ofici amb la tasca docent.

Aprofita els mòduls formatius de:

>Selecció, elaboració, adaptació i ús de materials, mitjans i recursos didàctics

>Avaluació del procés d'ensenyament i aprenentatge

>Impartició i tutorització d’accions per a l’ocupació

  • Formació especialitzada àmbit sociosanitari

Adreçat tant a persones en recerca de feina com a persones treballadores de l’àmbit sociosanitari. Formacions curtes altament especialitzades. Pots realitzar la inscripció directament a l’enllaç de cada curs.

>Gestió de conflictes entre famílies i usuaris

>Abordatge dels trastorns de salut mental en centres geriàtrics

>Psicologia geriàtrica

>Assistent comercial en l'atenció del client sènior

>Estimulació en les AVD per a persones amb demència

>Coaching sanitari per a professionals del sector

>Gestió del talent sènior

>Atenció centrada en la persona

Imprimeix Correu