&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

INSCRIPCIÓ OBERTA als certificats de professionalitat del CF Cal Molins

Descobreix els nostres Certificats de Professionalitat! Formació professionalitzadora amb titulació oficial 100% subvencionada. Com més formació, més opcions de feina! 

Gestionar un sistema d'informació de mercats per elaborar un pla de màrqueting mix enfocat al nou entorn internacional o gestionar processos de negociació de compravenda internacional són algunes de les tasques que realitza un tècnic/a en comerç exterior. Si vols formar-te per poder dedicar-t'hi professionalment o tens experiència en el sector i vols reciclar-te, el Certificat de Professionalitat de Màrqueting i compravenda internacional és la teva millor opció.

Horari de matins. Abril-desembre 2023. 790 hores

En un món cada vegada més connectat i digitalitzat on les empreses es veuen amb la necessitat de donar-se a conèixer la creació de pàgines web obté més ressò cada dia i, per tant, s'obren més sortides professionals. Si vols acreditar-te per poder treballar en aquest àmbit, ara tens l’oportunitat amb el curs de Confecció i Creació de pàgines web.

Horari de tardes. Abril-desembre. 600 hores

T’interessa el món de la ciberseguretat? Vols treballar com a tècnic/a de seguretat informàtica? En aquests curs aprendràs a garantir la seguretat dels accessos i usos de la informació registrada en equips informàtics, així com del propi sistema, protegint-se dels possibles atacs, identificant vulnerabilitats i aplicant sistemes de xifrat a les comunicacions que es realitzin cap a l'exterior i en l'interior de l'organització.

Horari de matins. Juny-desembre. 540 hores

L’àmbit docent és una bona opció laboral per a professionals que volen reconduir la seva carrera o bé que busquen compaginar l’exercici del seu ofici amb la tasca docent. Si vols ensenyar els teus coneixements professionals a persones que volen fer-se un lloc en el sector on tens experiència, amb aquest Certificat de Professionalitat podràs treballar com a formador/a ocupacional.

Horari de tardes. Abril-setembre. 420 hores

Imprimeix Correu