Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

L’Ajuntament manté el servei d’assessorament i acompanyament laboral als joves de la ciutat

L’Oficina Jove (C. de Blasco de Garay, 19) i el Vapor Llonch (Ctra. de Barcelona, 208 bis) són els dos punts on joves de la ciutat es poden adreçar per rebre informació i acompanyament en la seva transició del món educatiu al laboral.

El programa, conegut amb el nom de Referent d’Ocupació Juvenil, rep una subvenció de 52.200 euros.

Personal especialitzat proporciona des d’aquests espais una atenció personalitzada a qui s’hi adreci. Aquest projecte està destinat a joves entre 16 i 29 anys, en especial a les persones amb major necessitat d’assessorament i acompanyament en procés sigui per motius personals o socials. En aquesta línia, es pretén donar una atenció especialitzada a joves menys preparats o amb dificultats d’índole social perquè accedeixin a una formació especialitzada i posteriorment a un lloc de treball.

L’objectiu, per tant, és donar una resposta integral als joves per impulsar la seva formació professionalitzada i una posterior inserció laboral de qualitat. Així, es facilita el coneixement del mercat laboral i de les alternatives ocupacionals i formatives existents i es fa derivació i acompanyament, si s’escau, a altres dispositius.

Alhora, des d’aquestes unitats especialitzades d’ocupació juvenil es fa una coordinació entre els agents del territori i els centres educatius de màxima complexitat de la ciutat que disposen d’una etapa educativa postobligatòria. La Junta de Govern ha acceptat avui una subvenció de 52.200 euros per a la realització d’aquestes tasques.

Imprimeix Correu