&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

L’Ajuntament de Sabadell col·labora amb Aigües Sabadell i entitats socials per formar persones en situació de vulnerabilitat

L’Ajuntament de Sabadell estableix un acord de col·laboració amb Aigües Sabadell i les entitats socials Ningú Sense Sostre, Creu Roja, ActuaVallès per formar persones en situació de vulnerabilitat.

En concret, el conveni signat permet a persones usuàries d’aquestes tres entitats socials poder accedir al programa formatiu “Operacions auxiliars de muntatge d’instal·lacions elèctriques i de telecomunicacions en edificis”.

Aquest curs, organitzat i supervisat des de l’Ajuntament de Sabadell, s’iniciarà al Parc Central del Vallès a l’abril i permet obtenir un Certificat de Professionalitat. L’activitat de 390 hores inclou alhora un període de pràctiques en empreses per a que l’alumnat es pugui familiaritzar amb un entorn de treball propi del sector i facilitar així a les persones participants poder tenir més eines i contactes orientats a trobar feina.

Aquesta col·laboració forma part del programa Green Jobs, emmarcat en el projecte Biotop d’Aigües Sabadell, per formar professionalment persones en risc d’exclusió en aspectes relacionats amb la sostenibilitat i les energies renovables.

Què és un Green Job?

Segons el programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA), l’ocupació verda són els treballs que contribueixen substancialment a preservar o restaurar la qualitat ambiental. Segons els criteris de l’Organització Internacional del Treball (OIT), els anomenats ‘Green Jobs’ són els que permeten augmentar l’eficiència del consum d’energia i matèries primeres; limitar les emissions de gasos d’efecte hivernacle; minimitzar els residus i la contaminació; protegir i restaurar ecosistemes naturals; i contribuir a la lluita contra el canvi climàtic.

Amb aquests criteris, l’equip professional multidisciplinari d’Aigües Sabadell es considera ‘Green Job’. L’objectiu de la companyia d’aigües és millorar la qualitat de vida de les persones i l’entorn, apostant pel desenvolupament sostenible des d’una triple vessant: ambiental, econòmica i social.

Imprimeix Correu