&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Fins al 15 de març, inscripció oberta als cursos gratuïts d'Aula Mentor

Ja està obert el període de matriculació a la nova convocatòria de cursos gratuïts Mentor en Obert. Els cursos tenen places limitades que seran assignades per rigorós ordre d’inscripció.

La inscripció als cursos es podrà realitzar abans del 15 de març enviant la sol·licitud per e-mail a vaporllonch.sabadell@aulamentor.es caldrà adjuntar el formulari de sol·licitud:

La formació començarà el dia 21 de març. Aquests cursos no tenen examen presencial i, per tant, només s'emet el certificat d'aprofitament o assistència que emet Cisco en el cas dels seus cursos o el certificat que emeten els tutors en el cas de la resta.

Els cursos són els següents:

  • LINUX UNHATCHED (CISCO)

Permet als estudiants començar a explorar Linux, el sistema operatiu final utilitzat per titans globals, com ara Facebook, Google, Microsoft, NASA, Tesla, Amazon i molts més. Podreu instal·lar i modificar configuracions bàsiques de Linux i comprendre aspectes bàsics sobre la interfície de línia d'ordres (CLI) de Linux.

Durada del curs: 2 mesos.

  • INTRODUCCIÓ A INTERNET DE LES COSES (CISCO)

L'accés més gran a Internet combinat amb un nombre cada vegada més gran de dispositius dissenyats per connectar-se està generant una quantitat il·limitada d'oportunitats. Tot estarà connectat! No calen coneixements previs en el tema. Aquest curs pot fer qualsevol persona interessada en el món de la connectivitat de totes les coses i amb uns coneixements mitjans d'informàtica.

Durada del curs: 2 mesos.

  • INTRODUCCIÓ A LA CIBERSEGURETAT (CISCO)

El món interconnectat actual ens fa a tots més vulnerables als ciberatacs. Ja sigui si t'atreu des del punt de vista laboral o simplement t'interessa protegir-te en línia ia les xarxes socials, aquest curs introductori és per a tu. S'exploren les cibertendències, les amenaces i el tema de la ciberseguretat d'una manera rellevant. Aprendràs a protegir la teva privadesa en línia, coneixeràs més sobre els desafiaments que afronten les empreses, els governs i les institucions educatives.

Durada del curs: 2 mesos.

  • EMPRENEDORIA DIGITAL (CISCO)

Se centra en l'ensenyament d'actituds, comportaments i habilitats financeres i comercials crítiques amb l'objectiu d'ajudar-lo a triomfar al lloc de treball del segle XXI. Aquest curs està dissenyat per ajudar-lo a perfeccionar les habilitats que utilitzaria com a empleat en qualsevol feina. Moltes de les habilitats que s'aprenen en aquest curs es coneixen com a habilitats interpersonals.

Durada del curs: 2 mesos.

  • NETWORKING ESSENTIALS (CISCO)

En aquest curs s'ensenyen els aspectes fonamentals de les xarxes, incloent-hi la manera com es comuniquen els dispositius d'una xarxa, assignació d'adreçament de xarxa, com crear una xarxa domèstica i configuració bàsica de la seva seguretat, aspectes bàsics de configuració de dispositius Cisco, i procediments de prova i de resolució de problemes de xarxa.

Durada del curs: 2 mesos.

  • GET CONNECTED (CISCO)

El món digital ja és una realitat, tant a nivell personal com professional. Tenir una millor comprensió dInternet, els ordinadors i els mitjans socials pot contribuir molt a ladquisició de capacitats digitals. I, una vegada obtingudes aquestes capacitats, se li obriran moltes més possibilitats per avançar professionalment. Sàpiga com utilitzar un ordinador, connectar dispositius i accedir a cerques, correu electrònic i mitjans socials. No s'exigeixen coneixements previs per a aquest curs introductori.

Durada del curs: 2 mesos.

  • CIBERSEGURETAT ESSENTIALS (CISCO)

El curs Cybersecurity Essentials 1.0 està dissenyat per a estudiants que estan interessats a obtenir estudis més avançats en el camp de la ciberseguretat. Aquest curs preparatori ofereix una descripció general del camp de la ciberseguretat. El currículum analitza les característiques i les tàctiques utilitzades pels delinqüents cibernètics. Després aprofundeix en les tecnologies, els productes i els procediments que el professional de la ciberseguretat utilitza per combatre el delicte cibernètic.

El currículum és apropiat per a estudiants de molts nivells d'educació i tipus d'institucions, com ara escoles secundàries, instituts d'ensenyament superior, universitats, escoles tècniques i de formació professional i centres comunitaris.

Durada del curs: 2 mesos.

  • INICIACIÓ A SALESFORCE

SalesForce és un conjunt de programes la finalitat dels quals és gestionar la relació amb els clients, cosa que en el món empresarial es coneix com a Customer Relationship Manager (CRM). Aquest curs presenta l'eina i proporciona els coneixements necessaris per abordar una primera explotació.

Durada del curs 3 mesos.

  • ADMINISTRACIÓ DE SALESFORCE

El curs està dirigit a qualsevol persona que tingui interès a aprendre sobre processos de vendes o eines empresarials des del punt de vista tecnològic. Tot i que no cal fer prèviament el curs d'aula Mentor Introducció a Salesforce facilita la gestió de la plataforma i poder acabar el curs en el temps estipulat.

Durada del curs: 2 mesos.

  • INICIACIÓ A LA FÍSICA

En aquest curs s'estudiaran els conceptes i principis fonamentals del mètode científic, la cinemàtica (part de la Física que estudia el moviment), la dinàmica (part de la Física que estudia les causes del moviment) i les diverses formes energia.

Durada del curs: 2 mesos.

Imprimeix Correu