&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Sabadell Talent Jove

QUÈ ÉS

L’any 2019 s’estrena el programa Sabadell Talent Jove amb l’objectiu que persones menors de 30 anys en situació d’atur puguin rebre formació i orientació professional per incorporar-se al sector de la restauració (cuina, sala i pastisseria). Es tracta d’un programa 100% subvencionat. Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil d'acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.

QUI POT PARTICIPAR
  • Joves de 16 a 29 anys
  • Persones inscrites com a demandats d’ocupació a l’OTG
  • Persones inscrites al sistema de Garantia Juvenil
  • Persones amb ESO o SENSE ESO i que no disposin de formació professional
  • Persones amb un interès en el sector de la restauració
QUÈ INCLOU
  • Formació
  • Pràctiques no laborals
  • Orientació i tutorització
QUAN DURA

12 mesos. Inici previst febrer 2019

NOMBRE DE PLACES

100

ON ES DESENVOLUPARÀ

Principalment a les instal·lacions de l’Escola de Restauració ubicada a l’edifici Vapor Llonch (Crta. de Barcelona, 208, bis)

MÉS INFORMACIÓ/ INSCRICPCIONS

Si estàs interessat/da en formar part d’aquest programa has de contactar amb l’equip de formació de joves de Promoció Econòmica de Sabadell S.L. Ho pots fer per mail elipperheide@ajsabadell.cat o trucant per telèfon 93 745 32 23) o adreçant-te a  en horari de dilluns a divendres de 9 a 14h alCENTRE DE FORMACIÓ CAL MOLINS (C. dels Calders, 32 Sabadell)

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil

Imprimeix Correu