&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

JORNADA PORTES OBERTES: Programes de formació per a joves sense ESO

El Centre de Formació Cal Molins organitza una jornada de portes obertes dels Programes de Formació i Inserció (PFI) - Plans de Transició al Treball (PTT), adreçada a famílies i professionals abans de l’inici del període de preinscripció oficial per al curs 2023-2023, previst enguany del 2 al 12 de maig de 2023.

La jornada és una oportunitat per rebre informació sobre el funcionament del programa i l’oferta formativa (curs "Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració" i curs "Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic"), conèixer les instal·lacions del centre i resoldre dubtes sobre el procés de preinscripció. La jornada de portes obertes es realitzarà en dues franges horàries: 13 d’abril a les 11.00 hores i el mateix dia a les 17 h. Tria una de les dues i formalitza la teva inscripció (per poder assistir-hi és imprescindible la inscripció de cadascuna de les persones assistents).

     

      

 

Imprimeix Correu