&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

  • baner3
  • baner4
  • baner5
  • baner6

Ocupació

Plans d'Ocupació

 
Els plans d'ocupació són programes destinats a promoure la contractació laboral de persones en situació d'atur per a la realització d'actuacions de caràcter temporal i d'interès general i social.
 
El Servei d'Ocupació de Catalunya subvenciona el cost salarial i de Seguretat Social derivada de la contractació laboral de persones aturades.
 
Les actuacions descrites tenen naturalesa addicional respecte de les actuacions habituals de les entitats que promouen els plans d'ocupació i tenen com a objectiu proporcionar una feina a les persones que d'una altra manera tindrien grans dificultats per trobar un en el mercat obert.
 
Les entitats que poden sol·licitar subvencions per a plans d'ocupació són les entitats locals de Catalunya i les seves entitats dependents o vinculades, i les entitats i institucions sense ànim i lucre i universitats públiques amb seu a Catalunya.
 
Poden ser beneficiaris/àries dels plans d'ocupació les persones inscrites a les oficines de Treball com a demandants d'ocupació no ocupades, amb les prioritats que es determinin en la convocatòria corresponent.
 
Les convocatòries respectives concreten els requisits a què s'han d'ajustar les entitats sol·licitants, els criteris que han de complir els projectes i els sectors, actuacions i col·lectius de persones desocupades que poden ser contractades.

 

Imprimeix Correu

Programa Diputació de Barcelona

Plans locals d'ocupació que milloren i fomenten l'ocupació i l'ocupabilitat de les persones i contribueixen al desenvolupament econòmic dels territoris de Barcelona província.

Garantia Juvenil

Contractació en pràctiques de joves amb formació, beneficiaris del programa de Garantia Juvenil a Catalunya per tal d emillorar la seva ocupabilitat. 

Pla de Treball als Barris

Projectes intergrats als barris del les zones del sud i del Ripoll de Sabadell amb l'objectiu d'intervenir sobre les persones en situació d'atur. 

Treball i Formació

Programes per a persones en situació d'atur de llarga durada per afavorir-ne la inserció laboral i millorar-ne l'ocupabilitat.