&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

La Indústria 4.0 centrarà el proper Quart Fòrum de Tecnologies i Innovació

Fòrum de Tecnologies i Innovació

La Indústria 4.0 centrarà el proper Quart Fòrum de Tecnologies i Innovació 

S’obre la inscripció a la jornada que tindrà lloc, el 9 de novembre, al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta

La jornada porta per títol Digitalització i sistemes per a la fabricació intel·ligent i té com a objectiu dinamitzar les relacions entre empreses i investigadors que treballen en aquests àmbits i donar difusió entre el teixit industrial dels darrers avanços en tecnologies de digitalització i les aplicacions més innovadores en sistemes industrials. 

El Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta acollirà el proper 9 de novembre la quarta edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació, el qual estarà dedicat al que es coneix com a Nova Revolució Industrial o Indústria 4.0. Organitza la sessió l’Ajuntament de Sabadell, a través del servei de Promoció Econòmica; el Parc de Recerca UAB (PRUAB) i l’Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya. 

Com a les tres anteriors edicions, el Fòrum es dividirà en tres parts. Es farà la conferència, Indústria 4.0: la transformació digital aplicada a la indústria, i dos espais d’interacció: un Marketplace, per presentar projectes, productes innovadors o ofertes tecnològiques, i un Brokerage, o rondes d’entrevistes individuals entre participants.

Indústria 4.0

Actualment la societat està davant les portes d’una nova era, una quarta Revolució Industrial, fonamentada en una reorganització del teixit productiu. És el que es coneix com a indústria 4.0 o ‘fàbrica intel·ligent’. En aquest context el Fòrum pretén aprofundir en les solucions i projectes innovadors de mercat que donin resposta als reptes de les empreses. 

Taula rodona

La conferència del Fòrum tindrà un format de taula rodona on representants de les empreses SEAT, Idneo, Dormity i AyS aportaran les seves visions sobre l’impacte de la indústria 4.0 en els processos industrials i en la competitivitat de la pime. Són empreses a l'avantguarda de la innovació i estan familiaritzades amb les últimes tecnologies orientades a la fabricació intel·ligent.

El fòrum compta amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals, i de la Diputació de Barcelona.

Ja està obert el període d’inscripcions, que es pot fer a través del web del fòrum: http://forumdigifab.cat/

Imprimeix Correu