&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

NOVA SESSIÓ INFORMATIVA. Oferta formativa del Centre de Formació Cal Molins

Sabies que pots formar-te de manera 100% subvencionada? Des de l'Ajuntament de Sabadell, et convidem a assistir-hi a la sessió informativa prevista per descobrir els propers cursos "Gestió de Màrqueting i Comunicació" , "Confecció i publicació de pàgines web" i "Desenvolupament d’aplicacions amb tecnologia web"

Estàs buscant formació? Cerques feina i et cal actualitzar els teus coneixements? Vols actualitzar les teves competències digitals? El Centre de Formació Cal Molins, de l'Ajuntament de Sabadell, és el punt de referència a Catalunya pel que fa a la formació professionalitzadora. L'oferta formativa que té està adreçada tant a persones a l'atur o en actiu. 

INSCRIPCIÓ SESSIONS INFORMATIVES

Si t'interessa participar a una de les sessions informatives per descobrir l'oferta formativa del Centre de Formació Cal Molins vinculada a la Formació Ocupacional 2020/2021  en les especialitats de  Gestió de Màrqueting i Comunicació, Confecció i publicació de pàgines web i Desenvolupament d’aplicacions amb tecnologia web pots omplir el formulari se sol·lictud d'assistència que trobaràs AQUÍ o trucar al telèfon 93 745 32 23 (09:00-14:00 h).

DATES PROPERA SESSIÓ INFORMATIVA
  • 26/01/21. 09:30 h Sessió informativa curs

LLOC

  • Virtual. Es farà arribar enllaç per particpar a la sessió informativa en línia
 

ImprimeixCorreu