&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Neix l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental, per impulsar l’economia social i cooperativa a la comarca

Neix l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental, per impulsar l’economia social i cooperativa a la comarca

 Un espai de trobada amb l'objectiu d'impulsar l'economia social i cooperativa en el territori

ateneu cooperatiu

Aquest matí ha tingut lloc al Vapor Llonch l’acte de presentació de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental, un nou espai de trobada i coordinació que neix amb l'objectiu d’impulsar l’economia social i cooperativa en el territori.

Diverses entitats i ens locals han donat forma a aquest projecte, que és un dels 10 ateneus cooperatius que s’han creat a Catalunya en el marc del programa Aracoop, a partir d’una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

Segons declaracions del Regidor de Treball i Empresa de l’Ajuntament de Sabadell, Eduard Navarro, “l’Ateneu cooperatiu del Vallès Occidental és fruit de la cooperació i la confiança mútua, que aprofita les potencialitats de totes les persones que hi estem implicades, perquè entenem que aquesta és l’única manera de construir un projecte de futur”.

El Representant de Doble Via SCCL, Nino Ramírez, també ha destacat que amb l’Ateneu es pretén “arribar a 1000 persones ateses i participants i afavorir la creació de 50 llocs de feina i de 30 cooperatives. I sobretot, que la gent no només el conegui, sinó que també el faci seu”.

L'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental compta també amb el suport dels ajuntaments de Sant Cugat, Sant Quirze del Vallès i Terrassa, i de prop d’una trentena de xarxes, cooperatives, grups de consum i associacions de la comarca.

CONSULTA LA NOTA DE PREMSA

ImprimeixCorreu