&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Oberta selecció per als Certificats de Professionalitat. Més formació, més opcions de feina!

Cal Molins (Calders, 32) obre procés d'inscripció a 4 nous cursos de Formació Profesisonal adreçada prioritàriament a persones en situació d'atur. Els cursos són presencials, subvencionats i s'iniciaran durant aquest mes de febrer.  

Habilitació per la Docència del sistema de la Formació Professional

L’àmbit docent és una bona opció laboral per a professionals que volen reconduir la seva carrera o bé busquen compaginar l’exercici del seu ofici amb la tasca docent. Si vols ensenyar els teus coneixements professionals a persones que volen fer-se un lloc en el sector on tu ja tens experiència, amb aquest Certificat de Professionalitat podràs treballar com a formador/a ocupacional.

  • Horari: tardes
  • Durada: febrer-juliol (420 hores)

Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials

Vols treballar en l’àmbit de l’atenció  a les persones? Aprèn a donar assistència a persones amb necessitats especials de salut física i social en institucions socials, aplicant les estratègies i els procediments més adequats per mantenir i millorar la seva autonomia personal i les seves relacions amb l’entorn.

  • Horari: matins 
  • Durada: febrer-juliol (420 hores)

Gestió integrada de recursos humans

Vol formar-te en l’àmbit de l’administració i de la gestió especialitzant-te en els recursos humans? Aquest perfil professional té com a tasca principal realitzar la gestió administrativa de les activitats vinculades a l’administració de recursos humans i de la informació derivada en el marc d’una organització, d’acord amb els objectius marcats.

  • Horari: matins
  • Durada: febrer-octubre (800 hores)

Operacions Auxiliars de Serveis Administratius Generals

Necessites formació per poder introduir-te en l’àmbit administratiu? Vols aprendre a realitzar tràmits i a verificar dades i documents? Com funciona un arxiu? Aquest és el teu curs!

  • Horari: matins
  • Durada: febrer-juliol (470  hores)

Imprimeix Correu