&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Marisol Pérez torna a Cal Molins per compartir la seva experiència SEFED i Erasmus

El 12 de juliol l’exalumna Marisol Pérez va tornar al Centre de Formació Cal Molins per compartir la seva experiència, tant com a participant en el curs SEFED 2022-23 com de l’estada Erasmus.

La Marisol va fer una estada entre els mesos de gener i abril d’aquest mateix any a Irlanda. A Dublin va treballar en una gestoria i va conviure amb una família irlandesa, que la va ajudar a millorar l’anglès.  

Conèixer de primer mà la seva experiència va ser molt enriquidor per al grup d’alumnes actual i va servir per encoratjar a tothom a seguir amb el programa i a gaudir de l’aventura SEFED. 

QUÈ ÉS EL SEFED?

SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives) és un programa de formació ocupacional que té l’objectiu de formar persones en matèria d’administració i gestió d’empreses i, més concretament, formar administratius/ves polivalents per a pimes. S'hi reprodueixen situacions reals de treball mitjançant la simulació d’empresa com a mètode d’aprenentatge, utilitzant eines i documents d’una empresa real. SEFED es caracteritza per la innovació, la transnacionalitat, la transparència, la qualitat i el treball en xarxa.

Aquest programa destaca perquè manté una alt nivell d’inserció laboral.

+INFO

Imprimeix Correu