Notícies

Receptes i trucs de cuina

Periòdicament col·laborem amb Ràdio Sabadell per difondre receptes de cuina i diferent informació i curiositats al volant de la gastronomia. 

SETEMBRE 2017

icones soundcloud Tothom a taula: cuina de reciclatge i proximitat

JUNY 2017

icones soundcloud Tothom a taula: Què té el bacallà que ens apassiona?

MAIG 2017

 Tothom a taula: Arròs amb bacallà

 Tothom a taula: Arròs amb verdures

 Tothom a taula: Arròs amb crostra

ABRIL 2017

 Tothom a taula: receptes de sanvitxos

 Tothom a taula: calçots amb tempura i salsa salvitxada

 Tothom a taula: calçots i com cuinar-los

MARÇ 2017

 Tothom a taula: Salmó amb papillota

 Tothom a taula: Marmitako amb bonítol

 Tothom a taula: Botifarra dolça amb poma

 Tothom a taula: Lluç en salsa verda

FEBRER 2017

 Tothom a taula: Tapes amb formatge brie

 Tothom a taula: Suquet de peix a la marinera

GENER 2017

  Tothom a taula: Hi ha diferències entre un arròs a banda i un arròs del senyoret?

  Tothom a taula: Rotllets de rostit i salsa demi-glace i tzatziqui

  Tothom a taula! Steak tartar, una recepta de llegenda!

DESEMBRE 2016

 D'on sorgeix la tradició de menjar el tortell de Reis?

 Tothom a taula: Tronc de Nadal de xocolata i nata!

  Tothom a taula: recepta del Tortell de Reis de l'escola d'hosteleria Vapor Llonch>

  Tothom a taula: Us expliquem diverses teories sobre l'origen de les tapes!

NOVEMBRE 2016

  Tothom a taula: preparem sardines amb escabetx!

 Cuina d' aprofitament: Truita de pa amb tomàquet i humus de cigrons

  Parmentier, el francès que va popularitzar la patata com aliment

OCTUBRE 2016

  Aquí no es llença res! Fem cuina de reaprofitament?

  D'on ve la pasta, com es fa i com hem de cuinar-la

  Coneix el producte de temporada: la carbassa i totes les seves propietats>

  Gaspatxo de carbassa escalivada, musclos i gingebre

SETEMBRE 2016

  L'origen del pastís Tatin i com es prepara 

  La teva guia per tallar tot tipus d'aliments com un xef 

  Saps quins són els aliments per aquesta temporada?

Imprimeix