Notícies

Oberta selecció per als Certificats de Professionalitat. Més formació, més opcions de feina!

Cal Molins (Calders, 32) obre procés d'inscripció a 4 nous cursos de Formació Profesisonal adreçada prioritàriament a persones en situació d'atur. Els cursos són presencials, subvencionats i s'iniciaran durant aquest mes de febrer.  

Habilitació per la Docència del sistema de la Formació Professional

L’àmbit docent és una bona opció laboral per a professionals que volen reconduir la seva carrera o bé busquen compaginar l’exercici del seu ofici amb la tasca docent. Si vols ensenyar els teus coneixements professionals a persones que volen fer-se un lloc en el sector on tu ja tens experiència, amb aquest Certificat de Professionalitat podràs treballar com a formador/a ocupacional.

  • Horari: tardes
  • Durada: febrer-juliol (420 hores)

Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials

Vols treballar en l’àmbit de l’atenció  a les persones? Aprèn a donar assistència a persones amb necessitats especials de salut física i social en institucions socials, aplicant les estratègies i els procediments més adequats per mantenir i millorar la seva autonomia personal i les seves relacions amb l’entorn.

  • Horari: matins 
  • Durada: febrer-juliol (420 hores)

Gestió integrada de recursos humans

Vol formar-te en l’àmbit de l’administració i de la gestió especialitzant-te en els recursos humans? Aquest perfil professional té com a tasca principal realitzar la gestió administrativa de les activitats vinculades a l’administració de recursos humans i de la informació derivada en el marc d’una organització, d’acord amb els objectius marcats.

  • Horari: matins
  • Durada: febrer-octubre (800 hores)

Operacions Auxiliars de Serveis Administratius Generals

Necessites formació per poder introduir-te en l’àmbit administratiu? Vols aprendre a realitzar tràmits i a verificar dades i documents? Com funciona un arxiu? Aquest és el teu curs!

  • Horari: matins
  • Durada: febrer-juliol (470  hores)

Imprimeix