Notícies

L’Ajuntament i Vàlua signen un acord per coordinar esforços i enfortir la col·laboració

L’Ajuntament i Vàlua han signat avui un acord amb el qual es formalitza la col·laboració entre ambdues institucions pel que fa al desenvolupament d’un protocol de cobertura de serveis i prestacions essencials.

El document s’ha signat en el marc d’un acte institucional de les jornades “Sabadell amb Vàlua”. D’aquesta manera, es ratifica la coordinació d’esforços entre l’administració i les entitats per continuar treballant conjuntament en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes més vulnerables. La signatura, amb la presència de l’alcaldessa, Marta Farrés, i el president de Vàlua, Ricard Rodríguez, ha tingut lloc en el marc de les jornades “Sabadell amb Vàlua”.

Avui també s’ha presentat públicament l’Associació Plataforma Vàlua i la memòria 2022. Tot seguit, s’ha celebrat la taula rodona “Treballant juntes per la inclusió”, que ha comptat amb la participació de l’alcaldessa, Marta Farrés; el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano; el president de Vàlua, Ricard Rodríguez; la Síndica Municipal de Greuges, Eva Abellán, i la vicepresidenta d’Entitats Catalanes d’Acció Social, Rosa Balaguer.

L’acord entre el consistori i Vàlua inclou l’establiment d’un intercanvi de coneixement i dades, que permetrà compartir indicadors quantitatius i qualitatius, tot creant un marc estable d’informació i coneixement. Es crearà també un espai formal de coordinació i treball, amb periodicitat bimensual; s’incorporen les entitats de Vàlua a l’Estratègia d’Acció Comunitària de l’Ajuntament; i recull també la intenció d’abordar la cobertura de necessitats bàsiques de la població en termes de coordinació, cooperació i eficiència.

Imprimeix