Notícies

Conèixer l'experiència SEFED, una injecció de motivació per a l'alumnat

El 18 de maig de 2023 l’alumnat del SEFED va rebre a l’aula la visita d’un grup d’exalumnes del programa, el qual va compartir la seva experiència per tal de transmetre el seu suport i motivació a l’alumnat de l’edició actual.

En la sessió van participar-hi 7 exalumnes, de 4 edicions diferents del programa SEFED. Va ser una sessió molt emotiva, alhora que enriquidora, ja que es van poder compartir experiències amb tots els alumnes alhora que engrescar-los per continuar el curs amb més il·lusió encara i amb molta energia positiva, amb l’objectiu molt clar un cop finalitzada la formació: la inserció laboral.

Moltes gràcies a tots i a totes!

QUÈ ÉS EL SEFED?

SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives) és un programa de Formació Ocupacional que té l’objectiu de formar persones en matèria d’Administració i Gestió d’Empreses i, més concretament, formar administratius/ves polivalents per a pimes. S'hi reprodueixen situacions reals de treball mitjançant la simulació d’empresa com a mètode d’aprenentatge, utilitzant eines i documents d’una empresa real. SEFED es caracteritza per la innovació, la transnacionalitat, la transparència, la qualitat i el treball en xarxa. Aquest programa té una alt nivell d’inserció laboral.

+INFO

Imprimeix