Inscripcions al Cafè Aventura 2021

Si sou persona, poseu nom i cognoms en aquest camp
Si sou persona, poseu el DNI de nou









Professió/Activitat empresarial
tvyk

> Els camps marcats amb (*) són obligatoris

PROTECCIÓ DE DADES

Si voleu rebre informació periòdica, podeu donar-vos d’alta als butlletins electrònics de Promoció Econòmica de Sabadell S.L de l'Ajuntament de Sabadell, destinats a informar les persones i les empreses dels diferents serveis que oferim, tant a l'edifici Vapor Llonch com al CF Molins i als Centres d'Empreses.

BASE JURÍDICA DEL TRACTAMENT I INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE EL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

Base jurídica del tractament

Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679)

Compliment de la missió d’interès públic per promoure i desenvolupar la política d’ocupació (Llei 13/2015, del 9 de juliol, d’ordenació del sistema d’ocupació i del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya)

Responsable del tractament

Ajuntament de Sabadell

Encarregat del tractament

Promoció Econòmica de Sabadell, SL

Finalitat del tractament

Gestionar els serveis de promoció de l’ocupació i l’activitat econòmica, informar-ne i fer estadístiques públiques i internes. Aquests serveis inclouen activitats ocupacionals, d’intermediació i orientació laboral i accions formatives per a persones en recerca de feina i/o amb necessitats de formació i desenvolupament competencial, així com activitats adreçades a promocionar i donar suport a l’emprenedoria i l’activitat empresarial.

Exercici de drets de les persones interessades

D’accés, rectificació, supressió, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic lopdpes@ajsabadell.cat o a l’adreça postal Promoció Econòmica de Sabadell, SL, Ctra. de Barcelona, 208 bis, 08205 Sabadell

Informació addicional ampliada a https://www.sabadell.cat/ca/PoliticaPrivacitat

 

Imprimeix