Notícies

Ràtio:  / 0
DolentBo 

El Consell de la Formació Professional i l’Ocupació de la Conca del Ripoll-Riera de Caldes enceta el segon any d’existència amb noves actuacions

El Plenari del Consell s’ha celebrat aquesta setmana amb la participació de representants dels 14 municipis i dels agents socioeconòmics del territori El Consell de la Formació Professional i l’Ocupació de la Conca del Ripoll-Riera de Caldes (CRiRC) enceta el seu segon any d’existència. Aquest espai supramunicipal i de col·laboració públic-privada s’ha creat per donar resposta a la necessitat de promoció i divulgació de l’FP, el desenvolupament d’una estratègia local d’orientació i d’ocupació i la vinculació efectiva del sistema formatiu i el productiu.

Segons el tinent d’alcalde de l'Àrea de Drets de la Ciutadania i Promoció Econòmica i Regidor d'Educació, Joan Berlangael Consell és un grup de força de cara a millorar, ampliar i posar en valor la Formació Professional i per a la Ocupació, així com la formació al llarg de la vida i les vies de millora de la qualificació professional”.

Per la seva part el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro indica que “la riquesa del Consell resideix en el treball compartit entre regidories d’educació i promoció econòmica de diferents administracions i àmbits públics i privats, tret que el fa ser únic com a un espai de participació i col·laboració social i institucional”.

En l’actualitat està integrat per 14 municipis. En formen part representants dels ajuntaments de Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Caldes de Montbui, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, La Llagosta, Montcada i Reixac, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Ripollet, Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat; dels sindicats CCOO, UGT; del sector empresarial mitjançant la Cambra de Comerç de Sabadell, PIMEC, CIESC i el Centre Metal·lúrgic; i del Departament d’Ensenyament.

CONSULTA LA NOTA DE PREMSA