&

Els butlletins electrònics del departament de Treball i Empresa de l'Ajuntament de Sabadell estan destinats a mantenir informada les persones i les empreses dels diferents serveis que donem, tant a l'edifici Vapor Llonch com al CF Molins i als Centres d'Empreses.

NOTA INFORMATIVA: Si ets empresa i vols rebre informació relacionada amb la teva activitat, introdueix el nom comercial al camp nom. Si ets persona autonòma introdueix el teu nom i posa entre parèntesi que ets autònom/a

Condicions d'ús per als butlletins electrònics

D’acord amb el que disposa l’article 5 de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal l’informem que les dades facilitades s’incorporaran al fitxer Promoció Econòmica, creat per l’Ajuntament de Sabadell amb adreça a Pl. Sant Roc, 1 08201, i amb la finalitat de promoció de l'ocupació i l'activitat econòmica.

Aquestes dades es podran cedir a Promoció Econòmica de Sabadell S.L. o a altres administracions amb competències en aquestes matèries. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, adreçant-se a qualsevol de les oficines d’atenció al ciutadà. Amb l’enviament d'aquest formulari autoritza l'Ajuntament de Sabadell a fer ús de les dades facilitades amb les finalitats indicades.

Newsletters

Dades personals


  
  

Subscripció butlletins


Empreses / emprenedoria
   Esdeveniments per a empreses
   Esdeveniments per a persones emprenedores
   Persones emprenedores
   Serveis a les empreses | Consolida i fes créixer la teva empresa
   Serveis a les empreses | Recursos Humans
Persones usuàries
   Formació
   Ofertes de feina