&

Autorització per al tractament de dades personals

Us informem que properament canviarà la normativa de protecció de dades a escala europea. Això vol dir que ens hauríeu de confirmar que voleu continuar tenint notícies nostres i que ens autoritzeu al tractament de les dades que en el seu moment ens vau facilitar.

Si no confirmeu, us donarem de baixa automàticament el 25 de maig.joru

> Els camps marcats amb (*) són obligatoris

PROTECCIÓ DE DADES

Us informem que, d’acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, les dades facilitades s’incorporaran als fitxers Promoció Econòmica i Gestió Interna Promoció Econòmica, creats per l’Ajuntament de Sabadell amb adreça a Pl. Sant Roc, 1 08201, i amb la finalitat de la promoció de l'ocupació i l'activitat econòmica, la intermediació en el mercat laboral, així com la gestió interna de Promoció Econòmica. Aquestes dades es podran cedir a Promoció Econòmica de Sabadell, SL, a administracions públiques amb competències en aquestes matèries i a empreses i institucions de caràcter públic i privat amb la finalitat indicada.

En el cas que ens hagueu facilitat el vostre currículum, es farà servir a efectes d'intermediació en el mercat laboral i perquè l’Ajuntament de Sabadell, per mitjà de Promoció Econòmica de Sabadell, SL, el pugui facilitar a empreses i entitats interessades a oferir un lloc de treball o pràctiques laborals i/o formatives.

Així mateix, us informem que podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, adreçant-vos a qualsevol de les oficines d’atenció ciutadana.

Si voleu rebre informació periòdica, podeu donar-vos d’alta als butlletins electrònics del departament de Treball i Empresa de l'Ajuntament de Sabadell, destinats a informar les persones i les empreses dels diferents serveis que oferim, tant a l'edifici Vapor Llonch com al CF Molins i als Centres d'Empreses.

Correu electrònic de contacte: lopdpes@ajsabadell.cat