&

Formulari: Formació Empresarial

Inscripcions a Formació Empresarial

Ctrl+Click per selecció multiple00/00/0000 - En cas d'estar en situació d'atur s'ha d''indicar la data d'antigüitat

fiqn

> Els camps marcats amb (*) són obligatoris

1) Un cop feta la inscripció, rebreu un correu electrònic amb una confirmació

2) També ens heu d'enviar fotocòpia del vostre DNI al correu sbdempresa@ajsabadell.cat

 


PROTECCIÓ DE DADES

Us informem que, d’acord amb a Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, les dades facilitades s’incorporaran al fitxer Promoció Econòmica, creat per l’Ajuntament de Sabadell amb adreça a Pl. Sant Roc, 1 08201, i amb la finalitat de la promoció de l'ocupació i l'activitat econòmica, així com la intermediació en el mercat laboral. Aquestes dades es podran cedir a Promoció Econòmica de Sabadell S.L., a administracions públiques amb competències en aquestes matèries i a empreses i institucions de caràcter públic i privat amb la finalitat indicada.

Així mateix, us informem que podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, adreçant-vos a qualsevol de les oficines d’atenció ciutadana.


Si voleu rebre informació periòdica, podeu donar-vos d’alta als butlletins electrònics del departament de Treball i Empresa de l'Ajuntament de Sabadell, destinats a informar les persones i les empreses dels diferents serveis que oferim, tant a l'edifici Vapor Llonch com al CF Molins i als Centres d'Empreses.

 

ImprimeixCorreu