L'Escola d'Hostaleria-Restaurant del Vapor Llonch forma professionals de la restauració

L’Escola d’Hostaleria Vapor Llonch realitza cursos de cuina i servei per donar sortida a les demandes dels nostres alumnes amateurs i professionals. Cuina bàsica, cuina avançada, cuina professional, pastisseria, servei de sala, cocteleria, maridatges... així com un ampli ventall de monogràfics d’especialització en tècniques i productes.
 
L’Escola d’Hostaleria Vapor Llonch proporciona als alumnes tot el material necessari per la realització dels cursos i tallers en un espai adaptat per realitzar totes les activitats teòricopràctiques que es desenvolupen. Els cursos i tallers estan adreçats a grups reduïts per facilitar l’aprenentatge dels alumnes.
 
A l’Escola d’Hostaleria adrecem a tots els nostres alumnes a la borsa de treball www.sabadelltreball.cat on es gestionen totes les ofertes de treball dels diferents sectors. El nostre professorat està format per professionals en actiu amb una llarga experiència en el sector i preparats pedagògicament per provocar la participació activa dels nostres alumnes.
 

Ets una persona apassionada per la gastronomia i el sabor de la bona cuina? Vols sorprendre els teus convidats amb noves propostes culinàries? 

TALLER DE CUINA CATALANA (Inici 25/04/2017)

 

MÉS CURSOS I TALLERS

Si vols fer un taller o curs que no trobes al nostre catàleg, no dubtis en suggerir-lo.

Aquests Tallers estan oberts per a tot tipus de públic i no es requereix experiència prèvia per assistir-hi (els menors de 14 anys hauran de fer-ho amb l'autorització dels seus tutors).

Per a més info: escolahostaleria@ajsabadell.cat

 

HORARIS

De dilluns a divendres, matins de 9:30 a 12:30h i tardes de 17:30 a 20:30h.

 

FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ

Podeu fer la petició del curs que us interessi a través del formulari de sol·licitud en línia.

ACCEDEIX AQUÍ

Dinar al Vapor

De dilluns a divendres de 13:00h a 15:30h

SETMANA DEL 24 al 28 d'abril

Menú temàtic 'Cuina d'Estats Units'

Preu: 9,60€ IVA inclòs

Menú degustació

Preu: 15,00€ IVA inclòs

Fira Ocupació SECTOR HOSTALERIA

OBJECTIU

Implementar estratègies innovadores per millorar l'encaix entre l'oferta i la demanda promovent l'adaptabilitat a les necessitats laborals del nostre territori i la pràctica de l'actitud positiva en la auto-presentació.

QUÈ MÉS FEM

Organitzem un cicle de jornades de networking i de pràctica del Face To Face per a que les persones que cerquen feina en un sector concret puguin oferir la seva candidatura a les empreses del territori del sector en qüestió.